Stefan Karić o odnosu sa Natašom Šavijom: Nemam razloga da joj ne pružim ruku

31.10.2023

22:42

0

Autor: M. J.

Osvrnuo se na aktuelne teme

Stefan Karić o odnosu sa Natašom Šavijom: Nemam razloga da joj ne pružim ruku
Stefan Karić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Stefan Karić od skoro je u vezi sa izvesnom Andreom Bogdanović, a posle dužeg vremena pronašao je sreću pored neke devojke.

- Bračni status je i dalje pod znakom pitanja! Naravno, još nismo došli do toga, ali , što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam i srećan, kako sam i oduvek i želeo. Zajedno smo tri meseci, upoznali smo se na moru. Da, teško je sakriti od javnosti moj život i moje veze, tako da smo odlučili da obelodanimo našu vezu i pokažem sa kim sam u vezi. Previše sam imao veliki pritisak, počeli su da kopaju i povezuju me sa svim i svakim, hteo sam da obelodanim i stanem na put tome - kaže Karić za Pink. 

Printscreen/Instagram/stefan karic
 

Osvrnuo se i na odnos sa Zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem ukoliko bi ponovo ušao u rijaliti.

- Ne bi naš odnos bio kao što je nekada bio, bio bi strogo poslovan. Pružio bih mu ruku, naravno, zašto da ne. To su neke stvari koje su se izdešavale, više ništa ne bi bilo isto, ni ja da njemu pređem preko nečega, niti on meni.

Amir Hamzagic/ATAImages/Antonio Ahel
 

Na kraju je dodao da Nataši Šaviji nema razloga da ne pruži ruku.

- Čekamo to suđenje, pa ćemo videti dalje šta će biti. Ne znam šta će biti, niti bih to komentarisao. Ja nemam razloga da joj ne pružim ruku, na njoj je da li bi ona pružila meni. Žao mi je što se Nataši to dogodilo. Nikada posle toga nismo bili u kontaktu, bila je sa mojim ocem u kontaktu, sa mnom ne. Krivo mi je što je doživela napad javnosti, nije trebalo to, ali...

Podsetimo, pre par meseci starleta je optužila Karića da ju je pretukao, prilikom čega joj je navodno slomio jagodičnu kost, a onda je odlučila da mu sve oprosti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike