Nataša Šavija i dalje dobija hejt komentare zbog pomirenja sa Karićima, sad najavila da će biti bezobraznija: Tražili ste, dobićete

13.09.2023

09:51

0

Ona se očigledno sa samom sobom raspravlja, s obzirom na to da su fanovi izgubili poštovanje prema njoj

Nataša Šavija i dalje dobija hejt komentare zbog pomirenja sa Karićima, sad najavila da će biti bezobraznija: Tražili ste, dobićete
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Šavija rešila je da oprosti sve Stefanu i Osmanu Kariću, te da prepusti da sud reši spor koji imaju, dok ona ne želi više da oseća, kako je rekla, "bes u sebi".

Sada je otišla korak dalje, te je najavila da će sa Osmanom Karićem ići na večeru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

- E ljudi, znate šta? Osman i ja se dogovaramo za neko viđenje na kafi ili večeri, tako da vam šaljem selfi obavezno! Hteli ste bezobrazluk, dobićete ga! Ona stara bezobrazna Šavija, koju zabole baš uvo šta vi mislite se vraća na velika vrata! Slobodno me pljujte, jedite go*na, mislite šta hoćete, j*** mi se. Niste mi niko i ništa - napisala je Nataša.

Podsetimo, nakon priča da će isterati pravdu, da će joj Stefan platiti za ono što joj je uradio, te da će se zalagati za žene koje trpe nasilje, Šavija je preokrenula priču opraštanjem, zbog čega su joj fanovi zamerili.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija, Stefan i Osman Karić

- "Narugala si se svim žrtvama nasilja!!! Sram te bilo!", "Kako možeš da oprostiš nekome ko ti je demolirao oko?", "Najgori su prevrtljivi ljudi", "Jadna si, baš si jadna", "Onda ćeš nas sve blokirati", "Koliko košta šamar u cenovniku?", Pa kakva si ti osoba kojoj smo pružili podršku a sad bi te iste na blok?", "Kako si glupa", "Je li ti oprostio što te je tukao?", "Za koliko si, Šavija, sebe pljunula u lice?"... - samo neki od brojnih komentara u kojima je pljuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike