Zvezdan Slavnić progovorio o Kačavendi i ulasku u "Zadrugu": Pitao bih je neke stvari! Otkrio i da li ima devojku

23.10.2023

22:30

1

Dugo se nije oglašavao u medijima

Zvezdan Slavnić progovorio o Kačavendi i ulasku u "Zadrugu": Pitao bih je neke stvari! Otkrio i da li ima devojku
Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zvezdan Slavnić se prilično povukao u javnosti u poslednje vreme, ali i dalje je tema pogotovo u "Zadruzi" gde ga je više puta spominjala Milena Kačavenda. On je sada rešio da naširoko govori o njoj.

Naime, Zvezdan se osvrnuo na Mileninu izjavu da je on ispao šmeker posle "Zadruge", jer je nikada javno nije uvredio, a mogao je, uzme li se u obzir na koji način je ona o njemu pričala u medijima.

ATAImages/M. P.
Zvezdan Slavnić

- Čuo sam to i video, naravno da je ja ne bih uvredio. Pa i sad, na primer, kada bih ušao ja tamo, ne bih je uvredio, već pitao neke stvari koje me zanimaju, da čujem od nje, kao majke. Mislim da nema prava da Moku Slavnića, legendu našeg sporta, onako vređa, to je velika sramota. Ona ne može da ga degradira, ali je to pokušala. Moraš da budeš neko ozbiljan u sportu, u toj profesiji, da bi mogla nešto loše i ružno da kažeš o njemu, ne možeš ti, kao Milena Kačavenda, da pričaš da li je Moka Slavnić dobar ili loš čovek, nemaš pravo na to. Za to treba da je bude sramota, tu je trebalo da, kao jedna žena i majka, uputi jedno izvinjenje - rekao je Zvezdan, pa prokomentarisao kakva je Milena kao učesnica rijalitija:

- Ona je jako rečita, inteligentna, namazana, gradska žena... Zna dobro šta radi. Kada bih imao priliku da je vidim oči u oči negde, pitao bih je ja neka pitanja koja mene stvarno interesuju.

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda

Kao što je poznato, Zvezdan i Anđela Đuričić su raskinuli pre nekoliko meseci i to iznenada, a on sad otkriva šta se dešava kod njega na ljubavnom planu.

- Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču. Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno - rekao je on, piše "Pink.rs".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike