Mina Vrbaški žestoko oplela po kumi nacionale! Odgovorila i na njene prozivke: Ona treba majku da tuži što ju je rodila onako ružnu!

19.10.2023

22:40

0

Autor: M. G.

Ne krije da o Mileni Kačavendi uopšte nema pozitivno mišljenje

Mina Vrbaški žestoko oplela po kumi nacionale! Odgovorila i na njene prozivke: Ona treba majku da tuži što ju je rodila onako ružnu!
Mina Vrbaški - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški, progovorivši o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende, nije skrivala najpre da o kumi nacionale uopšte nema pozitivno mišljenje. Takođe, u razgovoru s jednim domaćim medijima, ona je i odgovorila na izvesne prozivke, ističući kako su iste potpuna laž.

- Zamisli ženu koja ima preko 40 godina, onako napumpana, grudi, usta, sa sve naočarama, dođe i priča kako sam ja radila fejslifting i kako sam se ja, sa 23 godine, upropastila. Pa, ako sam se ja upropastila, ti treba da tužiš majku što te je rodila onako ružnu. Pritom, jedino što trenutno imam urađeno na licu su usta. Nisam radila ni botoks, ni jagodice, ni bradu, ja sam sada potpuno prirodna - kazala je Mina, pa se onda dotakla Mileninog prijateljstva s Ćurčićevom:

„To prijateljstvo nije!"

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić / ATAImages, Antonio Ahel
 

- To nije prijateljstvo. Prijateljstvo je kada nešto gradiš godinama i kada nekog imaš pored sebe u svakom momentu. Po meni tamo (u rijalitiju) ne postoje prijateljstva i svi oni koji jedni druge nazivaju prijateljima, zapravo ne mogu da se gledaju očima.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Milena je ušla spremna u rijaliti, dobro je sve pratila prethodne sezone. Dopadala mi se, iskreno, ali nakon što je počela da vređa na nacionalnoj osnovi, da vređa muslimane, pljuje Rome... Ja nisam za to i ne bih nikad to radila, pogotovo ne na onakvom mestu. Naravno, ja ne bih ni van rijalitija to radila, ali ona tamo samo može da navuče gnev svih tih ljudi. To je za mene dno dna i to je za mene loš čovek - ispričala je, pa zaključila rečima:

- Milena kao Milena je odlična za rijaliti, da komentariše, pravi spletke, foltirant je, tako da je za rijaliti idealna, ali meni je kao ličnost ogavna.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike