Dalila Dragojević ne oprašta sebi što je prevarila Dejana, planira i da usvoji dete

03.09.2023

18:29

0

Autor: B. D.

Voditeljka kaže da uči na greškama, te da partnera za sada nema

Dalila Dragojević ne oprašta sebi što je prevarila Dejana, planira i da usvoji dete
Dalila Dragojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dalila Dragojević sinoć je proslavila svoj rođendan, pa je sumirala godinu za sobom. Kako kaže, sebi je dopustila brojne propuste i greške zbog kojih se kaje, a koji se tiču Dejana Dragojevića

Ipak, on zauzima posebno mesto u njenom životu, a preljubu smatra najvećom greškom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dalila i Dejan Dragojević

- Bilo je prelepo, super smo se proveli. Godina za godinom, čovek postaje pametniji i pokušava da popravi greške. Ja se osećam kao da imam 23 godine, radim na tome da ispravim sve na čemu sam grešila. Sad ja da se kajem, kajem se za dosta stvari, ali najviše za grešku koju sam napravila u „Zadruzi”. Od kajanja nemamo ništa, samo je na nama da ispravljamo - kazala je Dalila, ističući da ju je preljuba mnogo koštala: 

Printscreen Youtube/Hype TV
Dalila Dragojević

- Plašim se, sad kad neko pokušava da mi se približi mnogo testiram neku osobu. Nisam se zbližila ni sa kim, ima tu dopisivanja, ali ne verujem i nisam se predala. 

Dalila je otkrila i da li bi bila spremna da usvoji dete, ako se prirodnim putem ne bi ostvarila kao majka. 

- Da, razmišljala sam o tome. Ako se za par godina ne bih ostvarila, ako ne bih imala osobu pored sebe ili ako bih imala, ali se ne dešava, naravno da bih usvojila - kazala je ona. 

Voditeljka je govorila i o svojoj kući u rodnom Šepku, gde je živela sa Dejanom, te istakla da je svaki kutak u toj kući veže za bivšeg supruga.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Dejan Dragojević, Dalila Dragojević

 

- Naravno da me vezuje za njega, nijedan muškarac osim mog oca nije kročio u tu kuću. Iskreno, danas ili sutra kad bih se zaljubila u nekog i zavolela, ne znam da li bih imala srca da odvedem u tu kuću. Mene za tu kuću ne mogu da vežu ružne uspomene, samo lepe, ali Bože moj, idemo dalje. Za mog oca će Dejan ostati broj jedan, iako se Dejan poneo kao da mu je on naneo neko zlo, a ne ja. Želim mu sve najlepše, kajem se za neke izgovorene reči, ali svako može da napravi grešku - kazala je Dalila u emisiji „Premijera Vikend - Specijal”. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike