Nova pravila u „Eliti”! Oglasio se Željko Mitrović tik pred početak: Otkrio kolika je glavna nagrada

02.09.2023

20:44

0

Autor: B. D.

Vlasnik ružičaste televizije je otkrio po čemu će se ova sezona razlikovati od prethodnih

Nova pravila u „Eliti”! Oglasio se Željko Mitrović tik pred početak: Otkrio kolika je glavna nagrada
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rijaliti program „Elita” zvanično počinje večeras u 21 čas, a vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitrović je tik pred početak ovog formata otkrio novitete. 

- Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se Elita elite. Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav - rekao je Mitrović, pa otkrio koliku nagradu će dobiti onaj koji osvoji prvo mesto:

ATAImages/Antonio Ahel
Milica i Željko Mitrović

- Prva nagrada je 100 hiljada evra, a da li i kolike će biti za drugo, treće i četvrto mesto videćemo. Ceo fond za nagrade iznosiće preko 200 hiljada evra- zaključio je on tokom uključenja u Dnevnik.

Budući učesnici s nestrpljenjem očekuju ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima, a do velikih vrata biće prevezeni najnovijim automobilima marke "Lambordžini" u različitim bojama, na čijim tablicama piše Elita, a cene ovih automobila su paprene, a čitav vozni park košta čak pola miliona evra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike