Marko Đedović ne odustaje od tužbe! Miljana Kulić i njena majka Marija su još „na meti": Drama! (FOTO)

24.08.2023

18:45

0

Autor: M. G.

Nema šta da krije

Marko Đedović ne odustaje od tužbe! Miljana Kulić i njena majka Marija su još „na meti": Drama! (FOTO)
Marko Đedović - Copyright ATAImages/M. M.

Usred spremanja za ulazak u „Elitu", Marko Đedović stigao je „da skokne" i do Ministarstva unutrašnjih poslova, sudeći po njegovom Instagramu. Kako nije otkrivao tačan razlog zašto, ubrzo su se pojavile spekulacije - da li se on to pozabavio sporom protiv Miljane i Marije Kulić. To, međutim, nije bilo i potvrđeno.

Njihov sukob, podsećanja radi, datira još iz prethodnih sezona rijalitija kada je on i podneo tužbu protiv poznate majke i ćerke iz Niša, piše dalje „Alo". Prethodnog dana, na društvenoj mreži „Tviter" odgovorio je i na neka pitanja upravo za to vezana, pa tako i otkrio da od te tužbe još nije odustao.

Miljana Kulić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu? - pitao je jedan korisnik pomenute mreže.

- Sad ću. A i nisam povukao tužbu... Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super - komentarisao je bivši zadrugar, ali nije se tu i zaustavljao.

- Ma, ološi, isto i TV kuću, daje joj šansu koliko puta, ona opet sve isto, nema pomoći - nastavio je bio korisnik.

- Samo neka pokazuje sebe... Svako sebe pokazuje. Dao bih im još 100 šansi da se ogade narodu, kad vide kakve su. Svima su se ogadile - pisao je Đedović.

Podsetimo, on je svoj ulazak u „Elitu" nedavno i sam potvrdio, ali je i Miljana u okviru emisije „Zadruga - Narod pita".

Marko Đedović, Twitter screenshot / MarkoDjedovic3
 

- Danas u 17.30 sam potpisala ugovor za „Elitu", neka me kazne. Ulazim od početka. Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu - kazala je bila Kulićeva, pa i potkačila Marka, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike