Marko Đedović skinuo zavoje! Pokazao kako izgleda osam dana posle zahvata, pa nastavio sređivanje pred „Elitu": Moj doktor je mađioničar!

11.08.2023

17:55

0

Autor: M. G.

Po svemu sudeći, veoma je zadovoljan rezultatima

Marko Đedović skinuo zavoje! Pokazao kako izgleda osam dana posle zahvata, pa nastavio sređivanje pred „Elitu": Moj doktor je mađioničar!
Marko Đedović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Đedović, jedan od nekadašnjih zadrugara koji će uskoro i nastaviti svoj život pred kamerama u okviru „Elite", nedavno je putem svog Instagrama otkrio kako je zbog izvesnih zdravstvenih problema morao i pod nož. Tada, on je zbog otežanog disanja i gušenja sredio svoj nos i posebno je zahvalan što mu se problemi koji su ga mučili, kako su ga lekari uverili, neće vraćati.

Osam dana posle operacije - Đedović je nastavio sređivanje pred novu rijaliti sezonu.

Skinuvši zavoje najpre je pokazao kako mu novi nos izgleda, pa onda otišao i da se podšiša.

- Posle vađenja konaca i skidanja (zavoja) da se malo šišamo. Dva mala hematoma osam dana nakon operacije - opisivao je svoje trenutno stanje, pa zadovoljan promenom, zaključio je rečima:

- Moj doktor je mađioničar.

Marko Đedović, Instagram screenshot / marko_djedovic
 

Podsetimo, Marko je nedavno proglašen za jednog od sigurnih igrača koji će se naći u „Zadruzi 7", a koja će nositi naziv „Elita". Mnogi su oni koji jedva čekaju da ga vide, jer je do sada i te kako pokazao koliko dobro ume da se zeza, ali i koliko je oštar onda kada zatreba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike