Voljenkine komšije iz Beograda u neverici zbog njene smrti! Evo po čemu će je pamtiti: Nikada to sebi ne bi uradila

15.07.2023

17:27

0

Sumnjaju da je u pitanju suicid

Voljenkine komšije iz Beograda u neverici zbog njene smrti! Evo po čemu će je pamtiti: Nikada to sebi ne bi uradila
Voljenka Ilić - Copyright Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena

Danas je kao bobmba odjeknula tragična vest o tračično nastradaloj Voljenki Ilić, nekadašnjoj učesnici rijalitija "Parovi". Njeno beživotno telo je, naime, pronađeno u bazenu njene rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Čitava javnost zatečena je zbog njene misteriozne smrti, a sada su se oglasile i njene komšije iz Beograda koje su zatečene tragičnim vestima. Oni su prokomentarisali navode da je Voljenka izvršila samoubistvo.

- Znam Voljenku, mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto. Ona dugo ne živi ovde, ovde joj sestra živi. Baš sam juče videla njenu sestričinu kako se igra ovde u parku sa mojim detetom, nije nam ništa rekla. Ja Voljenku znam površno i znam da je sredila život lepo, ne razumem šta se desilo. Zatečena sam zaista - rekla je komšinica iz zgrade u kojoj živi sestra Voljenke Ilić i gde je bivša rijaliti učesnica nekada živela.

Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena
Voljenka Ilić

- Upravo sam pročitala u vestima. Voljenka i ja nismo bile bliske, popričale smo usputno dva puta, ali mi je baš žao. Nekada je živela iznad mene u zgradi, pa se odselila sa dečkom. Od njene sestre sam čula da dobro živi, ima para, uživa… Eto, pare ne obezbeđuju sreću. Čudno mi je što njihovi rođaci nisu ništa rekli nikome, oni su dobri ljudi, imaju ćerkicu od oko sedam godina koja se igra sa mojim sinom, dobro je dete, i majka (Voljenkuna sestra) je dobra, nikad nisam čula nešto loše za nju. Ko zna šta se Voljenki dešavalo tako daleko od svih, ako se svađala sa dečkom nije imala gde da se vrati, bila je sama u tuđini - rekla je druga komšinica pokojne Voljenke.

Telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej". Medicinski veštaci su zaključili da je preminula od gušenja, odnosno davljenjem.

Iako je slučaj prvobitno tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo, a trenutno se sprovodi detaljna istraga.

Antonio Ahel/ATAImages
Voljenka Ilić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike