Prvo oglašavanje Tijane Ajfon nakon što su joj zapalili automobil: Bila sam bespomoćna - pakao u mozgu!

13.07.2023

20:19

0

Incident se dogodio pred zoru, kada je nepoznata osoba u njeno vozilo ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću

Prvo oglašavanje Tijane Ajfon nakon što su joj zapalili automobil: Bila sam bespomoćna - pakao u mozgu!
Tijana Ajfon - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverznoj starleti i bivšoj rijaliti učesnici, Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, protekle nedelje spaljen je skupoceni automobil ispred stambene zgrade u Beogradu, u kojoj živi.

Incident se dogodio pred zoru, kada je nepoznata osoba u njeno vozilo ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću. Vatrogasci i policija su odmah izašli na teren, a komšije su otkrile da je Tijana bila van sebe od straha, zbog čega je hitno završila u policiji.

Nakon nemilog događaja starleta je napustila zemlju, kako bi prisustvovala prijateljicinoj svadbi u Crnoj Gori, a sada se po prvi put oglasila povodom čitatve situacije i zahvalila se svojim prijateljima i pratiocima na podršci.

Instagram printscreen/ ticamaksimoviccocoti
Tijana Ajfon

- Želim da se zahvalim svim ljudima, porodici, pratiocima koji su bili uz mene od nedelje kada se ono s*anje desilo. Hvala vam do neba svima na brizi. Hvala vam što ste me zvali i što ste brinuli, uopšte nije bila naivna situacija... Meni je bio pakao u mozgu, bila sam bespomoćna i dva dana nisam mogla da spavam jer mi je samo ta slika bila pred očima jer sam ja sišla i ugledala svoj auto kako gori. Sada sam, posle tri-četiri dana, konačno psihički malo lakše. Pomogli su mi prijatelji i sada sam na moru kod Matorića na svadbi. Dobro sam i hvala vam do neba što ste bili uz mene, što ste me tešili i što ste mi pružili psihičku podršku. Dobro sam, da ne brinete - navela je Tijana.

ATAImages/ M.M.
Tijana Ajfon

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike