Anđela Đuričić napustila porodičnu kuću i otišla u Split: Priznala da li je zbog karijere ostavila Slavnića (FOTO)

22.06.2023 | 15:54

Autor: Mladen Mijatović

"Vreme je za nešto novo"

Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nakon izlaska iz rijalitija svojim potezima neprestano privlači pažnju javnosti, a raskid sa Zvezdanom Slavnićem uprkos velikim planovima o zajedničjkoj budućnosti zatekao je sve.

Crnogorka se posle burnog raskida vratila kod roditelja, gde se zadržala samo nekoliko dana, a sada je otputovala u Split na odmor. Putem svom Instagrama delila je niz snimaka i fotografija, čime je pokazala kako uživa na slobodi, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta. POGLEDAJ GALERIJU

Anđela je po svemu sudeći oduševljena Splitom, budući da svako malo kači prizore grada. Najpre je snimila Split sa jahte, zatim je pokazala luksuznu kuću sa bazenom u kojoj boravi. Tamo boravii sa kolegama iz "Hype" produkcije, a osim odmora, Đuričićeva će i raditi.

- Ovde tražim najbolje lokacije za snimanje, goste, usput se malo i odmaram, tako da ima svega pomalo - rekla je Anđela.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste natpis na šolji iz koje je Anđela pila kafu na terasi, a nosi snažnu poruku.

- Vreme je da se napiše nova priča.

Printscreen Youtube/Hype TV
Anđela Đuričić

Raskinula zbog karijere?

Anđela je ovom prilikom progovorila i o raskidu, pa priznala da li je do toga došlo zbog karijere i da li ima nove udvarače.

- Raskinula sam pre par dana. Ljudi su to većinski shvatili da je to zbog posla, to nema nikakve veze sa mojom karijerom i poslom. Prosto se potrefilo da sam krenula da radim nakon što sam raskinula, to nema veze sa tim. Što se tiče udvarača, ima tu u inboksu najčešće svašta - poručila je Đuričićeva za Hype.

Podsetimo, Anđela je posle diskvalifikacije nastavila vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a dobili su i zajedničku emisiju na jednoj televiziji. Nakon raskida, nije poznato da li će nastaviti sa radom na zajedničkom projektu, iako je Slavnić u svom lajvu na TikToku poručio da je završio sa svim emisijama.

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam