Novi detalji oko ukidanja „Zadruge": Kada će se održati finale?

26.05.2023 | 08:20

Autor: M. G.

Željko Mitrović istakao je da mu je u planu da za i manje od desetak dana zatvori vrata Bele kuće

Copyright Printscreen Zadruga Official

Malo pošto je vlasnik „Pinka" Željko Mitrović obelodanio da planira da ukine rijaliti šou „Zadruga", pojedinci su se zapitali - hoće li moći da odaberu svog favorita, te da li će se i kada održati finale rijalitija.

Izvesni insajder je onda za jedne medije naglasio da će se veliko finale svakako odviti i to regularno, početkom juna.

- Mitrović gasi „Zadrugu", ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac - tvrdi on.

Podsetimo, Mitrović se putem svog Instagram profila obratio pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijaliti šoua.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa „Pinka" i mog ličnog interesa - napisao je on u okviru svoje najnovije objave.

 

 

„Zadruga" je, inače, imala šest sezona, a pobednici glavne nagrade dobijali su po 150.000 evra. Kamere su u svakoj sezoni po devet meseci pratile sve učesnike.

(Blic)

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam