Haos u Nišu! Miljana tvrdila da ju je pretukao Bebica, Marija ima drugu priču: Ona je nas ugrizla, bolesna je, vodiću je u Toponicu!

21.05.2023

21:19

0

Otkrila je gde se Miljana sada nalazi i šta se dešavalo

Haos u Nišu! Miljana tvrdila da ju je pretukao Bebica, Marija ima drugu priču: Ona je nas ugrizla, bolesna je, vodiću je u Toponicu!
Marija Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Miljana Kulić je večeras iznela u javnost da ju je, navodno, pretukao njen izabranik Nenad Macanović Bebica, te otkrila šta joj je uradio.

- Ubio me od batina ovaj smrad Nenad! Idem pravo u SUP sve da prijavim! Gušio me je, davio i udarao glavu o zid! Više me niko ne interesuje, idem da skočim! Majka još viče na mene - iznela je Miljana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

Međutim, njena majka Marija priča potpuno drugačiju priču.

- Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto to je istina - rekla je Marija za Informer, pa dodala:

- Sad ću da vidim da pozovem policiju. Ona je bolesna i napravila je ovde haos. Dete ne može da raste pored takve majke. Ona je jedna, nas je ovde petoro. Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos. Niko je nije ni pipnuo. Mi, bolesni ljudi da trpimo ovo, nema šanse. Eto je tu ispred kapije. Pobegla je, zna da ću da zovem (prim. aut. policiju). Ćerke, Nenad i ja smo tu, suprug je otišao da kupi voće. Sad ću da vidim šta ću.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana je slala poruke da je napadnuta, a onda se oglasio i njen izabranik, koji je rekao da joj je branio da ide u kockarnicu.

Marija se oglasila i na Miljaninom nalogu na Instagramu.

Instagram printscreen/miljana_kulic_official
Objava na Miljaninom nalogu

- Miljani nije dobro, pila je alkohol kod drugarice. Halucinira, piše i priča gluposti. Sutra ide kod psihijatra zbog nenormalnog ponašanja. Nabeđuje i laže jer traži da se kocka, a on neće da ide sa njom, a ja pare ne dam za kocku. Tako da ne brinite niko je nije prstom taknuo, ali se ona ne ponaša kako treba i zato će sutra na razgovor kod doktora. Marija Kulić - stajao je u poruci koja je podeljena na Miljaninom "storiju" na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike