„Ljubio bih je, pa davio... " Zvezdan Slavnić ispričao šta se sve dešavalo iza četiri zida dok je bio s Anom Ćurčić (VIDEO)

10.04.2023

15:45

0

Autor: M. G.

U rijalitiju se gotovo svakodnevno svađaju i iznose prljav veš u javnost

„Ljubio bih je, pa davio... " Zvezdan Slavnić ispričao šta se sve dešavalo iza četiri zida dok je bio s Anom Ćurčić (VIDEO)
Zvezdan Slavnić - Copyright Youtube screenshot / Zadruga Official

Nekadašnji par Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić često se svađaju u „Zadruzi". Iz svoje nekadašnje vanbračne zajednice iznose prljav veš u javnost gotovo svakodnevno. Ćurčićeva nije krila ni da ju je, prema sopstvenom priznanju, Slavnić maltretirao kako psihički, tako i fizički. Sada - on je šokirao u razgovoru s Marijom Kulić, objasnivši šta se nekada dešavalo između njihova četiri zida.

Ona ga je savetovala šta da radi, kako da se ponaša, dok je on svojim rečima koje su završile i na društvenim mrežama pokrenuo pravu lavinu komentara.

- Preterano si agresivan prema njoj, preteruješ. Praviš od sebe monstruma... Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumem da ti nju sprečavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli - govorila je Kulićka.

On je na sve to odgovorio:

- Ja sam samo iskren... Da li bih je ja davio, pa je posle ljubio ceo dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju... Takav sam, iskren sam, pa ne bi me volela 13 godina.

„Ovo je užas", „hladnokrvni monstrum", samo su neki od komentara koji je ovime izmamio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike