Nakon uspeha pesme “Mi”: Dino Merlin i Senidah konačno objavljuju duet

26.12.2020

14:00

0

Autor: Z. T.

Izvor: Index.hr

Spot za duet biće premijerno prikazan u okviru novogodišnjeg onlajn koncerta koji će biti emitovan 31. decembra.

Foto: Sever Zolak

Dino Merlin premijerno će u novogodišnjoj noći izvesti dve nove pesme i video za svoj drugi singl koji će se naći na budućem albumu bosanskog kantautora.

Nakon što je pesma “Mi” zabeležila preko 13 miliona pregleda na društvenim mrežama, nova pesma se očekuje sa još većim nestrpljenjem, a reč je o duetu Merlina i Senide Hajdarpašić o kojem se već dugo priča.

PROČITAJTE I:

Spot za pesmu koji je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirao ga je slovenački reditelj Kukla, koji je takođe snimio spot za pesmu “Mi”.

– Posle duge i iscrpljujuće turneje po hotelu Nacional, ponovo sam pokušao da pronađem svoj mir, odmor od sveta i ljudi, pa sam odlučio da putujem u veliki grad gde sam pokušao da se vratim sebi, samo da bih saznao, da ne mogu da budem sam – kaže Dino Merlin.

Senida Hajdarpašić Senidah ATAImages/Antonio Ahel

– Tako su nastali prvi stihovi ove pesme, a Senida je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas – dodao je.

Spot za duet biće premijerno prikazan u okviru novogodišnjeg onlajn koncerta Dina Merlina, koji će biti emitovan 31. decembra.

Podsetimo, pored ovog, Merlin ima iza sebe uspešne dueta sa vesnom Zmijanac, Ivanom Banfić, Ninom Badrić i Eminom Jahović.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti