Najstarija ćerka Ace Lukasa je prava lepotica: Podarila mu je unuku, a on joj je kupio stan

25.02.2021

19:22

0

Autor: D. Božović

Miljana Vuksanović ne voli da se eksponira u javnosti, ali je veoma uspešna žena, udata je i radi kao šminkerka

Aca Lukas Toxic

Popularni pevač Aca Lukas se može pohvaliti da je bogat jer ima četvoro dece – Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, a njegova najstarija ćerka Miljana je veoma uspešna i ne voli da se eksponira u javnosti. Lukas nikada nije dopustio da nekome od njih nešto nedostaje te je najstarijoj ćerki koja mu je podarila unuku kupio i stan.

Prva Lukasova ćerka Miljana Vuksanović ima 29 godina i radi kao profesionalni šminker na televiziji. Pre skoro tri godine se porodila i na svet donela devojčicu, te je Aca postao deka, a u nastavku možete pogledati koliko ona podseća na pevača.

– Previše sam grešio u životu. Ali ko nije grešio?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje dece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dete. Nisam bio pored te dece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smem da kažem da sam sada sa četvrtim detetom nadoknadio sve što sam propustio do sada. Moram da priznam da najviše volim Viktoriju, ona je moja mezimica. Ali to je zato što sam nju dobio sa 43 godine i tek tada sam shvatio šta znači biti otac i osetio srž očinstva – rekao je jednom prilikom Lukas za domaće medije.

Lukas je za svoju ćerku Miljanu kupio stan u Karaburbmi, a kako kaže, baš onaj koji je ona želela.

– Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim – ispričao je Lukas jednom prilikom za Kurir.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti