Mima Karadžić na Acinoj promociji: Nisam znao da će doći dan kada ću čitati Lukasa (VIDEO)

22.06.2021

21:05

0

Autor: N. Mijušković, D. Božović

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović i glumac obožavaju pevačeve pesme, a sada su priznali da ih je on pozitivno iznenadio objavivši i knjigu

24sedam/Goran Sivački

Večeras je održana promocija knjige Ace Lukasa „Ovo sam ja”. Povodom ovoga, on je okupio brojne kolege i prijatelje sa kojima je podelio utiske i sreću nakon što je njegova biografija izašla u prodaju, a ceo ovaj događaj propratila je ekipa portala 24sedam.

Među govornicima na večerašnjem skupu našli su se: Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić, Saša Mirković i prestavnici izdavačke kuće Laguna. Spisateljica je kroz smeh objasnila kako je nju Lukas pozvao i pitao je za gostovanje:

24sedam/Goran Sivački

– Ni u najluđem snu nisam mogla ni da pretpostavim da ću ikada biti na ovakvoj promociji. Pre neko jutro, zvoni mi telefon i jedan glas mi govori: Mirjana. Ja pitam ko je to, on kaže: „Ovde Aca Lukas, najviše bih voleo da dođeš na promociju moje knjige” i ja mu kažem da ću doći. Nisam ni stigla da smišljam razloge zašto ne treba da dođem, zvoni ponovo telefon i Lukas kaže: „Ispalio nas je Pece Popović, ako možeš ti molim te da govoriš na promociji”? Ja sam se tu razmišljala 10 sekundi, a onda on kaže: „Osim što volim da sviram i pevam, ja volim i da pišem”. Tu se otvaraju nova vrata i onda se setim kako mi je jednom Aca Lukas u kafani za jednim stolom pevao i to nisam mogla da zaboravim. Slušala sam jednom na Jutjubu kako svira Mocarta i on ni po čemu ne pripada onom standardnom opisu nekoga ko bi bio tipičan predstavnik estrade – rekla je Bobić Mojsilović.

Nakon nje, izlaganje je preuzeo Mima Karadžić koji je pročitao pojedine delove Acine knjige.

24sedam/Goran Sivački

– Ja volim da pevam i slušam Lukasa u kafani u kući. Nisam znao da će doći i taj dan da ga čitam, ali drago mi je – izjavio je Karadžić, a onda nastavio da citira Lukasovu knjigu.

Kako je izgledalo Mimino izlaganje pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti