Đukanović uskoro na saslušanju zbog hotela "Avala"?

20.12.2021

09:30

0

On je u vreme privatizacije ovog budvanskog hotela bio predsednik Saveta za privatizaciju

Đukanović uskoro na saslušanju zbog hotela "Avala"?
Milo Đukanović - Copyright Milo Đukanović Antonio Ahel/ATAImages

Socijalistička narodna partija, članica parlamentarne većine, podržaće inicijativu za kontrolno saslušanje predsednika države Mila Ðukanovića na parlamentarnom odboru, zbog privatizacije hotela “Avala” u Budvi, izjavio je danas šef poslaničkog kluba ove stranke Dragan Ivanović.


On je portalu RTCG kazao da treba detaljno ispitati sve slučajeve koji se u javnosti vezuju za moguće nezakonite poslove.

- Kamo sreće da se i ranije aktivno radilo na rasvetljavanju svih slučajeva, bili bi zadovoljni građani a i mi u Skupštini Crne Gore. Prema tome, prihvatljiva inicijativa, i podržaću kao član odbora - naveo je Ivanović.

Iz Kluba poslanika Demokratskog fronta ranije je rečeno da će na prvoj narednoj sednici skupštinskog Odbora za antikorupciju inicirati kontrolno saslušanje predsednika države Mila Ðukanovića zbog, kako su kazali, sumnjive privatizacije hotela “Avala” u Budvi.

Ðukanović je u vreme privatizacije ovog budvanskog hotela, 2004., bio predsednik Saveta za privatizaciju.

Obrazlažući takav zahtev, iz DF-a su kazali da je to bio po državu štetan posao i da je u u svemu učestvovala i sestra aktuelnog šefa države, Ana Kolarević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike