"Iz dna duše, mislim da je Zoran Milanović osoba koja bi trebalo da bude u ustanovi": Vedrana Rudan oštro po predsedniku Hrvatske!

09.12.2021

20:50

0

Ona se ovoga puta oglasila zbog Milanovićeve izjave o ubistvu porodice Zec koja je sablaznila najveći deo hrvatske javnosti

"Iz dna duše, mislim da je Zoran Milanović osoba koja bi trebalo da bude u ustanovi": Vedrana Rudan oštro po predsedniku Hrvatske!
Copyright Vedrana Rudan, Foto: ATA images/Antonio Ahel

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan burno je komentarisala najnoviju izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

On je izjavio da je ubistvo porodice Zec, srpske nacionalnosti, pre 30 godina u Zagrebu grozan, pojedinačni čin, a ne model ponašanja države, koja s tim nema veze.

- Slučaj Zec od pre 30 godina je slučaj mučkog, kukavičkog ubistva zagrebačkog mesara, Srbina po nacionalnosti, bogatog čoveka. Žrtva broj jedan je Mihajlo Zec, čovek s dosta novca koji je mnogima pozajmljivao novac i tako se našla grupa kriminalaca u uniformama hrvatske policije, s predratnim dosijeima kriminalac - rekao je Milanović novinarima objašnjavajući svoju raniju izjavu o tom slučaju koja je izazvala brojne kritike.

Printscreen/Youtube,N1
 

Potom se oglasila Vedrana Rudan u svom stilu:

- Iskreno, iz dna duše, mislim da je Zoran Milanović osoba koja bi trebalo da bude u ustanovi. Čovek je teško bolestan i problem proizlazi iz toga što nije u bolnici - rekla je za "Jutarnji list" Vedrana Rudan o Milanoviću.

Često u svojim javnim natupima komentariše rad hrvatskog predsednika. Tako je nedavno u intervjuu za Kurir izjavila kako je Milanović ne iritira, već da je iritiraju oni koji su za njega glasali na izborima.

- On je bio predsednik Vlade, dobro smo ga upoznali. Nesposobna lenština. Kako je bilo uopšte moguće da toliki građani glasaju za čoveka koji je, dok je bio na vlasti, vreme provodio jedući, pijući i lupetajući gluposti? Kao predsednik nastavio je u istom ritmu, samo žešće. Građani Hrvatske nemaju sreće na izborima. Milanović je dvorska luda na dvoru bez kralja. Bojim se da će na idućim izborima za predsednika države pobediti lobotomirani majmun - izjavila je tada Rudan.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike