Uznemirujući snimak! Majku Vladimira Leposavića udario motociklista, hitno prevezana u bolnicu (VIDEO)

29.11.2021

17:55

0

Takođe, momak koji je vozio je ozbiljno povređen

Uznemirujući snimak! Majku Vladimira Leposavića udario motociklista, hitno prevezana u bolnicu (VIDEO)
udes - Copyright Twitter/Jasmin H @JAsminH1988

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Baru kada je motociklista naleteo na majku bivšeg ministra Vladimira Leposavića.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećna žena prevezena je u bolnicu. 

Takođe, momak koji je vozio je ozbiljno povređen.

Podsetimo, sin žene koja je danas doživela veliku nesreću je opozvan u Skupštini Crne Gore zbog negiranja genocida u Srebrenici.

Skupština Crne Gore je 17. juna ove godine na predlog premijera Zdravka Krivokapića i uz podršku opozicionog DPS Mila Đukanovića opozvala ministra pravde Vladimira Leposavića i izglasala sramnu Rezoluciju o zabrani negiranja genocida u Srebrenici.

- Uopšte ne mogu da priznam ili ne priznam događaj o kojem nemam saznanje. Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi - izjavio je  Leposavić tokom ministarskog sata u Skupštini 26. marta.

- Ne znam da li je postojala genocidna namera 1995. u Srebrenici. Mogu samo da verujem ili ne verujem sudijama iz Haga, bilo onim koji su glasali za ovu pravnu kvalifikaciju, ili onima iz istog sudskog veća koji su o ovom pitanju zauzeli ili izdvojeno ili posebno mišljenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike