Masovna tuča u kafiću: Pogledajte kako sevaju pesnice uz muziku! Izazvali haos pa pokušali da pobegnu u Hrvatsku (VIDEO)

21.11.2021

16:33

0

U noći između petka i subotu izbila je masovna tučna u centru Posušja, tačnije u ugostiteljskom objektu Viva

Masovna tuča u kafiću: Pogledajte kako sevaju pesnice uz muziku! Izazvali haos pa pokušali da pobegnu u Hrvatsku (VIDEO)
tuča Posušje - Copyright Printscreen/YouTube

U noći između petka i subote izbila je masovna tuča u centru Posušja u jednom ugostiteljskom objektu, u kome je jedna osoba teže povređena, zadobila je prelom desne noge i potres mozga, dok je nekoliko mlađih osoba lakše povređeno.

Kako javljaju sarajevski mediji, policiji je masovna tuča prijavljena oko deset do jedan, patrola koja je stigla na mesto događaja zatekla je veliki broj gostiju ispred lokala na ulici.

- Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobegli. Brzom razmenom informacija i patrolom na terenu kao i izjava učesnika došli smo do informacije o kome se radi - rekli su iz MUP-a ZHK.

Kako javljaju mediji u federaciji reč je o trojici braće koja su se udaljili vozilom marke "mercedes" imotskih registracija, dok je teško povređen vlasnik kafića.

Nešto posle jedan sat granični policajci na GP Osoje su kontrolisali i izdvojili mercedes u kome su zatečene dve osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (1991.) i R.G ( 1993.) su zadržali do dolaska pripadnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike