Tužne scene u Foči: Poslednji ispraćaj ubijenog dečaka, drugari iz škole poslali bolnu poruku

16.11.2021

17:30

0

U tišini i bolu koji traje od nedelje, stanovnici Foče oprostili su se od dečaka ubijenog na lokalnom putu Zavait - Čelebići

Tužne scene u Foči: Poslednji ispraćaj ubijenog dečaka, drugari iz škole poslali bolnu poruku
160725_2794579-foca-ls_f - Copyright Printscreen/RTRS

Poslednji ispraćaj u prisustvu velikog broja građana obavljen je na gradskom groblju Barakovac u Foči, piše Avaz.

Dan žalosti

Zbog tragedije koja je šokirala i širu javnost, načelnik opštine Foča Milan Vukadinović proglasio je dan žalosti, pa je dan sahrane dečaka protekao sa zastavama spuštenim na pola koplja na zgradama institucija i javnih ustanova.

Od dečaka su se oprostili i njegovi drugari, nastavnici i rukovodstvo Osnovne škole "Sveti Sava".

- Ne postoje reči kojima možemo opisati našu tugu i bol zbog tragičnog i preranog odlaska našeg drugara i đaka. Ne verujemo da je kraj. A kažu da jeste. Mi ćemo se ipak nadati susretu u nekom boljem svetu, u svetu gde deca žive srećno sa svojom porodicom, idu u školu, raduju se životu. I gde nema ovakve tuge i bola - naveli su u poruci, uz izraze saučešća porodici.

Ubica likvidiran

Ubistvo dečaka desilo se u nedelju oko 17 sati, kada je Borivoje Tešović pucao na automobil u kojem se dečak nalazio, a potom se dao u beg po šumskim bespućima Zavaita i Čelebića. Nakon potere koja je trajala oko sedam sati ubica je lociran i opkoljen u Lovačkom domu u Čelebićima. Prilikom hapšenja pružao je otpor i pripadnicima Žandarmerije pretio aktiviranjem ručne bombe, zbog čega je likvidiran.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike