Tragična sudbina! Srđan (19) umro od korone, otac mu se ubio, majka umrla: Baka i sestra ostale same (VIDEO)

08.11.2021

15:59

0

Drugovi Srđana Stojanovića su ispričali njegovu tužnu životnu priču kako bi podstakli ljude da pomognu njegovoj baki i sestri

Tragična sudbina! Srđan (19) umro od korone, otac mu se ubio, majka umrla: Baka i sestra ostale same (VIDEO)
Untitled - Copyright Foto: Printscreen

Devetnaestogodišnji Srđan Stojanović u nedelju je preminuo od korona virusa nakon četiri dana boravka u bolnici i žestoke borbe. Tragedija je ovog madića pratila zadnjih godina života, te zbog njegove tužne priče plače ceo region.

Srđan Stojanović je odrastao u banjalučkom naselju Srpske Toplice, s bakom i mlađom sestrom. Kako navode njegovi drugovi, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema vezanih sa srce, a korona mu je dodatno otežala zdravstveno stanje, pa je izgubio najvažniju životnu bitku.

Srđan i njegova maloletna sestra pre nekoliko godina ostali su bez roditelja, a onda i deke. Živeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

- Otac mu se ubio kada je bio šesti razred. Bio je policajac, odvojio se u prostoriji i ubio se u privatnoj prostoriji. Malo posle toga umrla mu je majka od srca, a potom i deda. Sve se desilo u roku od tri meseca. Ostali su samo on i mlađa sestra, sa bakom. Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smeštena kod tetke - prenose mediji u Republici Srpkoj.

- Baka je živela za njega. On je bio jedina nada i glava kuće posle svega što se desilo tokom proteklih godina - naglasili su Srđanovi drugovi.

Jedan od njih je u potresnoj ispovesti istakao da se mladić borio kao lav.

- Radio je sve moguće poslove, od građevine preko poljoprivrede. Ništa mu nije bilo teško da radi, samo da bi neki dinar doneo kući, da mogu da prežive. Voleo je sportove, a od skoro je počeo trenira, da se sprema kako bi postao policajac kao njegov pokojni otac. Nažalost, sudbina nije dozvolila da se to desi - istakao je drug.

- Mi smo već skupili neke pare. Ali to nije dovoljno. Nama samo ostaje da pokušamo što više da pomognemo njegovoj porodici, njegovoj baki i seki - naglašava drug.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Banjaluka.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike