"Ni na nebu ni na zemlji nećeš imati drugoga": Ubio bivšu devojku jer je raskinula veridbu, ona ga već prijavljivala?

03.10.2021

12:00

0

Autor: M. P.

Ilir Đogaj (28) osumnjičen je da je ubio devetnaestogodišnju Šejlu Bakiju, a njenog oca Šabana (42) teško ranio

"Ni na nebu ni na zemlji nećeš imati drugoga": Ubio bivšu devojku jer je raskinula veridbu, ona ga već prijavljivala?
Copyright Instagram/dusan_makevic

Devetnaestogodišnja Šejla Bakija iz Karabuškog polja u Tuzima ubijena je hicima iz vatrenog oružja, dok je njen otac Šaban Bakija (42) teško ranjen kada je na njih pucao nevenčani suprug stradale devojke.

Ilir Đokaj (28) ispalio je nekoliko hitaca u nesrećnu devojku, koja je ubrzo izdahnula, dok je njen otac hitno odveden na operaciju.

Na društvenim mrežama kruži da je motiv ubistva bio prekid veridbe sa Šejline strane.

- Šejla Bakija, ubijena je jer je rekla NE! Zapamtite to da je rekla NE. Monstrum je pucao u nju nakon raskida veridbe, kada se vratila kući kod svog oca. Dakle, kriva je za pojedince koliko sam ispratio komentare, jer nije na vreme videla kakav je... Psihopate su svuda oko nas i zato malo bolje pogledajte svoje dvorište pre nego što krenete da lupetate o drugima. Smogla je snage i ostavila ga, ali on nju nije i nikada ne bi. Isto bi pucao i da je dva dana nakon veridbe raskinula - stoji u statusu.

Svirepo ubistvo dogodilo se u četvrtak, međutim devojka je još 26. avgusta prijavila svog nevenčanog supruga za nasilje. U prijavi je stajalo da joj je Ilir rekao: Ni na nebu ni na zemlji nećeš imati drugoga, neću ti dat.

 

Iz Ženskog kluba skupštine Crne Gore ističe se da je tragedija mogla da bude izbegnuta, jer je devojka i ranije prijavljivala Đogaja zbog nasilničkog ponašanja.

- Ovaj događaj je alarm za sve institucije sistema, centar za socijalni rad, policiju, a i tužilaštvo i sudstvo koje ne pokazuju dovoljno volje da se adekvatno, pravovremeno i efikasno obračunaju sa nasilnicima i preduprede tragične događaje. U ovom slučaju se radilo o povratniku, koji je upućivao pretnje na koje je žrtva upozoravala nadležne organe, ali nažalost institucije sistema su zakazale…Dokle više…- stoji u njihovom saopštenju.

Zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u Crnoj Gori, pokrenuti su mirni protesti u gradu u kojem je došlo do Šejline pogibije.

- Tražimo od Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i potpredsednika Vlade za bezbednost, Dritana Abazovića, pokretanje hitne istrage o ovom slučaju nasilja nad ženama, koje se završilo tragičnim gubitkom mladog života, uprkos činjenici da je nasilje prijavljivano policiji i pravosuđu - kažu građani koji su protestovali na ulicama prenose Vijesti.

Osumnjičeni je nakon zločina pobegao i i još uvek se traga za njim, a postoje indicije da se više ne nalazi u zemlji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike