Devojčicu izudarao, ugurao u automobil, pa je prodao "mladoženji" za 500 evra! Horor u Pljevljima

01.10.2021

10:57

0

Autor: J. S. J.

Sumnjiči se za krivična dela otmica i trgovina ljudima

Devojčicu izudarao, ugurao u automobil, pa je prodao "mladoženji" za 500 evra! Horor u Pljevljima
Ilustracija - Copyright Profimedia

Crnogorska policija uhapsila je M. V. (26) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je počinio krivična dela otmica i trgovina ljudima.

Pljevaljskoj policiji je 20. septembra Centar za socijalni rad prijavio da su dve osobe prijavile nestanak maloletne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloletne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M. V. naneo oštećenoj više udaraca u predelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu, gde je prodao muškoj osobi za iznos od 500 evra radi sklapanja nedozvoljenog braka.

Taj muškarac je maloletnicu držao zatvorenu u jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija, on joj je 29. septembra dozvolio da napusti tu kuću.

M. V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična dela, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi s navedenim događajem i eventualnom umešanošću drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike