Komšić tražio izvinjenje od Krivokapića zbog čestitke koja zvanično i ne postoji

10.01.2021

20:55 >> 21:29

0

Zvanične čestitke nije bilo, inače bi ona bila objavljena na sajtu Vlade, ili na Tviteru, saopštili su iz Krivokapićevog kabineta

Komšić tražio izvinjenje od Krivokapića zbog čestitke koja zvanično i ne postoji
Copyright TANJUG/ MARINA MAKSIMOVIC

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić telefonski je juče predsednici Republike Srpske (RS) Željki Cvijanović čestitao Dan Republike Srpske.

Ova čestitka je naišla na osudu člana Predsedništva BiH Željka Komšića.

On je saopštio da Vlada Crne Gore treba da se ogradi od čina premijera Krivokapića, i da izvinjenje treba da upute i Krivokapićevi koalicioni partneri.

Reagovao je i potpredsednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, navodeći se da se zvanična politika Vlade vodi samo zvaničnih kanala komunikacije.

Pročitajte još

– Poštovani članu Predsedništva BiH Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu – napisao je Abazović na Tviteru.

Kritike su stigle i od gradonačelnika Podgorice, Ivana Vukovića, Socijaldemokrata, Bošnjačke strane i drugih organizacija i pojedinaca.

Zvanične čestitke nije bilo, inače bi ona bila objavljena na sajtu Vlade, ili na Tviteru, saopštili su iz Krivokapićevog kabineta.

– To je bio privatan razgovor premijera sa Željkom Cvijanović – navedeno je u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike