Srbin "pao" u Hrvatskoj zbog svirepog ubistva starice! Cepanicom je tukao do smrti

25.01.2021

10:31

0

Nesrećna žena je tupim predmetom pretučena na smrt

Srbin "pao" u Hrvatskoj zbog svirepog ubistva starice! Cepanicom je tukao do smrti
Copyright Profimedia

Zbog ubistva 71-godišnje zagrebačke penzionerke u selu nadomak Pregrade, zagorska policija stavila je lisice na ruke 69-godišnjem muškarcu, državljaninu Srbije.

Uhapšeni se sumnjiči da je ženu pretukao na smrt.  Zločin dogodio se u vikendici ubijene prošle sedmice, u noći sa četvrtka na petak. Policija je vrlo brzo po saznanju za događaj, u petak ujutro stigla na mesto užasa.

Nesrećna žena je, kako prenosi Jutarnji pozivajući se na nezvanične izvore, tupim predmetom pretučena na smrt.

Njeno telo prevezeno je na Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju. Privedeni je, nakon završetka istrage, predat pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte još

Mediji prenose da su osumnjičeni i žrtva živeli zajedno poslednjih godinu ili dve i da su se uzajamno, kao samci, pomagali da lakše idu kroz život. Dodaju i da je policija zbog sumnje na ubistvo uhapsila državljanina Srbije koji nije imao prebivalište i boravište u Hrvatskoj, ali je tu živeo neko vreme… Policija je došla do njega zahvaljujući otisku prsta koji je dao u policiji još davne 1970. godine.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. januara u 3.30 napala kuhinjskim nožem, te da je on uzeo cepanicu i izudarao je po glavi. Posle se, kaže, više ničeg ne seća.

Inače, par je živeo u Zagrebu, ali nakon što im je kuća oštećena nakon potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike