Policija pretresla kuću braće Baćović zbog dojave da su se tu okupili pripadnici kriminalnog klana

12.03.2021

12:32 >> 16:56

0

Autor: M. I.

Akciju sprovodi Uprava policije u saradnji sa Operativnim timom za praćenje izbora u Nikšiću

Policija pretresla kuću braće Baćović zbog dojave da su se tu okupili pripadnici kriminalnog klana
Copyright Ilustracija/Profimedia

Uprava policije u saradnji sa Operativnim timom za praćenje izbora u Nikšiću jutros je u tom gradu pretresla kuću braće Baćović u nikšićkom naselju Rastoci, a zbog dojave da su u tom objektu pripadnici jednog od kriminalnih klanova, koji navodno finansiraju nelegalne aktivnosti uoči nedjeljnih lokalnih izbora.

Kako pišu podgoričke Vijesti, navodno su ispred kuće Baćovića bila parkirana vozila srpskih registarskih oznaka, a policija je posumnjala da se u njoj nalazila veća količina novca.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću Stevo Šekarić kazao je da su u toku predistražne radnje i da će detalji akcije biti naknadno saopšteni. Iz nikšićkog Centra bezbednosti i Uprave policije nisu hteli da daju nikakve informacije.

Nešto ranije, TV Vijesti je prenela nezvanična saznanja da izvedenom akcijom nije zadovoljan državni sekretar za kontrolu rada policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević, koji sumnja da rad policije sabotiraju strukture Demokratske partije socijalsita unutar nje.

Jedan od vlasnika pretresene kuće Rade Baćović je kazao da policija nije pronašla ništa i da nemaju nikakve veze sa finansiranjem izbora.

Sestra pokojnog Ratka Butorovića je demantovala informaciju da je policija pretresla kuću njenog pokojnog brata.

Kako je kazala, obratila se policiji i načelnik kriminalističke policije CB Nikšić Radovan Radulović, joj je usmeno izjavio da kuća te porodice nije pretresena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike