"Niko krupno ka' komita ne laže": Juče skakao po službenom vozilu Vlade, a danas traži da verujemo njemu umesto svojim očima (VIDEO)

09.04.2021

13:25 >> 13:12

0

Autor: M. I.

Na snimku se jasno vidi da Vuković ne traži nikog nego namerno svojim telom blokira prolazak automobila

"Niko krupno ka' komita ne laže": Juče skakao po službenom vozilu Vlade, a danas traži da verujemo njemu umesto svojim očima (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen

Na putu Podgorica – Nikšić juče je došlo do incidenta kada je grupa tzv. komita pokušala da spreči prolazak službenog vozila Vlade Crne Gore u kojem se nalazila ćerka premijera Zdravka Krivokapića, koja je štićena ličnost.

Na snimku se jasno vidi kako su se dvojica “komita” popela na “mercedes” u pokušaju da spreče prolazak vozila.

Ubrzo zatim vozilo je nastavilo svoj put, a demonstranti koji su legli na haubu automobila su pali na put.

Jedan od povređenih u incidentu, Branislav Vuković, kazao je za crnogorske medije da je u trenutku kontakta sa službenim vozilom Vlade, bio “okrenut leđima i da nije nikog napao”, niti je “razlog njegovog dolaska bio izazivanje bilo kakvih nemira”.

On je, pored toga, pokušao da igra na kartu emocija govoreći da je na protest došao sa malim unukom, te da se u trenutku incidenta okrenuo da vidi gde je on.

Ipak, na snimku se jasno vidi da Vuković ne traži nikog nego namerno svojim telom blokira prolazak automobila.

Iznošenje neistina bi možda moglo da se razume da se snimak brzinom munje nije proširio društvenim mrežama. Ovako, Vuković od javnosti traži da verujemo njemu umesto svojim očima.

Po svemu sudeći, poznati Njegošev stih o neiskrenosti Turaka bi danas mogao da se preformuliše u “Niko krupno ka’ komita ne laže”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike