Hrvatska zvezda filmova za odrasle postala sekretarka u Škorinom Domovinskom pokretu! (FOTO)

11.12.2020

13:59 >> 15:31

0

Nekad je bila aktivna u populističkoj stranci Živi zid

Hrvatska zvezda filmova za odrasle postala sekretarka u Škorinom Domovinskom pokretu! (FOTO)
Copyright

Aleksandra Bukovčan, nekadašnja hrvatska glumica u filmovima za odrasle, umetničkog imena Aleksa Vajld, ne odustaje od političke karijere.

Nekad je bila aktivna u populističkoj stranci Živi zid. Potom je nakon raskola nastavila da sarađuje s Ivanom Pernarom, a sad se priklonila Domovinskom pokretu.

Pročitajte još:

Hrvatska glumica Jelena Veljača uživa u zagrljaju novog dečka: Čekala sam 39 godina! 

I više nije samo obična članica, piše “Novi list” , imenovana je za sekretarku podružnice Domovinskog pokreta u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Iz stranke Miroslava Škore to negiraju i tvrde da Aleksandra Bukovčan, alijas Aleksa Vajld, neće biti njihova sekretarka u Koprivničko-križevačkoj županiji, ali demantovao ih je predsednik te podružnice Karlo Posavec.

– Da, to je tačno. Gospođa Bukovčan je vrlo vredna, nikakve primedbe nismo na nju imali i zasluženo je naša sekretarka – rekao je šef Domovinskog pokreta u Koprivničko-križevačkoj županiji za “Novi list”.

Iako se Domovinski pokret deklariše kao konzervativna stranka, Posavec je uveren da im promocija bivše glumice u filmovima za odrasle neće narušiti taj imidž i naneti političku štetu.

– Zašto? Najlakše je čoveka gurnuti u vodu, potrebno mu je pružiti ruku, spasiti ga. Osim toga, gospođa Bukovčan nije se ni o šta ogrešila, nije počinila nikakvo krivično delo, nije nikome ništa ukrala, bila u zatvoru ili slično. Šta je ona radila pre 10 ili 14 godina, to je sada ipak stvar prošlosti – naglašava Posavec.

On upozorava na slučaj osuđenog dilera drogom koji je nedavno izabran u Skupštinu distrikta Brčko u Bosni i Hercegovini.

– Taj čovek je objasnio da je to za što je osuđen iza njega i da će u budućnosti činiti sve što je njegovoj moći kako bi mlade odvratio od droge i kako se ne bi bavili time čime se je on. S druge strane, ponavljam, gospođa Bukovčan nije napravila ništa protivzakonito. Javno je prezentovala taj deo svoje prošlosti, izašla je iz toga i mislim da, što se Domovinskog pokreta tiče, tu neće biti problema – zaključuje Posavec.

NIKADA NIJE KRILA

Aleksandra Bukovčan je ranije otvoreno govorila o tome čime se bavila.

– Bavila sam se profesionalnim snimanjem filmova za odrasle od 2010. do 2016. godine. U tih šest godina snimala sam preko 170 pojedinačnih scena i uz to proputovala celu Evropu i imala priliku da vidim kako ljudi žive u tim državama. Pre nešto više od tri godine, na vrhuncu karijere, odlučila sam da prekinem i posvetim se porodici i imam još jedno dete – napisala je Aleksandra Bukovčan, rođena u Subotici Podravskoj pokraj Koprivnice, na Fejsbuku kada je u julu 2019. napustila Živi zid i pridružila se Pernaru u osnivanju njegove stranke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novi list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike