Turisti iz pakla šokirali Hrvate: Pijani Britanci se mazali krvlju i ljubili, vlasniku vile pozlilo

23.06.2024

14:10

0

Bili su bahati i rekli su da neće da izađu iz kuće jer u je platili

Turisti iz pakla šokirali Hrvate: Pijani Britanci se mazali  krvlju i ljubili, vlasniku vile pozlilo
Copyright Profimedia/Pixabay/24sedam

U Solinu, Hrvatska dojavljeno je da se ispred vile za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana , od kojih jedan ima povredu glave. 

- Izlaskom na lice mesta utvrđeno je da je lice, državljanin Velike Britanije, u padu udario glavu, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ponovo je iskrvarila. Povređeni je prevezen u splitsku bolnicu gde mu je pružena lekarska pomoć - saopšteno je iz policije. 

Hrvatskim medijima se javio vlasnik vile, Ivan Japurko, koji je ispričao šta se zapravo dogodilo. 

- Sedam Britanaca, moji gosti u vili izašli su u Split, jedan se vratio sa razbijenom glavom oko četiri sata ujutru. Nastavili su da galame i pravili su nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo - priča vlasnik vile, a potom opisuje situaciju zbog koje mu je pozlilo. 

- Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu. Užasne scene, katastrofa - prepričava Ivan.

Prema njegovim rečima, momci su tako krvavi otišli u bazen. 

- Čekao sam sa njima dva sata tu dok nije došla policija. Bili su bahati i rekli su da neće da izađu iz kuće jer u je platili. Srećom policija je brzo došla, jedan od njih se zaključao u kupatilu kako bi se sakrio od policije. Kada je izašao, razbio je vrata i udario svog prijatelja i počeo je da beži od policije - opisuje Ivan bizarnoj sceni kojoj je prisustvovao. 

Dodaje da je stanje haotično, uskoro mu dolaze novi gosti što znači da mora da pospremi vilu. 

- Turisti misle da je Split parti destinacija i da mogu da rade šta hoće. Dokle god je tako imaćemo ovakvih scena - zaključio je nesrećni vlasnik.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike