Tanja Varajić (24) nestala pre godinu dana! Njen nestanak i dalje misterija: "Odvezena je u belom autu, od tada joj se gubi trag"

12.06.2024

17:25

0

Roditelji sumnjaju da je Tanja, na ulici u blizini zgrade, odvezena u starom belom automobilu koji je otišao u nepoznatom pravcu

Tanja Varajić (24) nestala pre godinu dana! Njen nestanak i dalje misterija: "Odvezena je u belom autu, od tada joj se gubi trag"
Tanja Varajić nestala pre godinu dana - Copyright Printscreen/Facebook

Na području Doboja pre nepunih godinu dana nestala je Tanja Varajić (24) iz Kanade, a potraga za njom još uvek je aktivna dok porodica nudi i novčanu nagradu.

Tanja je 4. jula 2023. godine u noćnim satima napustila kuću dede i babe bez dokumenata i ličnih stvari i to samo nekoliko dana nakon dolaska iz Kanade.

Roditelji sumnjaju da je Tanja, na ulici u blizini zgrade, odvezena u starom belom automobilu koji je otišao u nepoznatom pravcu od kada joj se gubi svaki trag.

"Pretpostavlja se da se Tanja nalazi u okolini Doboja (30-50 kilometara) u okruženju mlađe osobe ili grupe mlađih osoba, koji su zbunjeni, izgubljeni, i kojima takođe treba pomoć jer ni sami ne mogu da izađu iz ove situacije", navodi se u objavi.

Na Fejsbuk grupi "Traži se Tanja Varajić" objavljeno je da je visoka 165 cm, teška oko 50 kilograma, plavih očiju i smeđe kose.

"Govori naš jezik s naglaskom. Postoji sumnja da se nalazi u krugu do 50 kilometara u okolini Doboja. Zato vas sve molimo da obratite pažnju u svom okruženju naročito na izdvojene kuće, vikendice i slične objekte."

Sve korisne informacije biće novčano nagrađene, a onaj ko direktno pomogne da se Tanja vrati porodici ili bude pronađena dobiće nagradu od 20.000 KM.

Na nedavno održanoj konferenciji za medije načelnik PU Doboj Slobodan Radinković je kazao da postoji žaljenje što nema napretka u ovoj potrazi i da raspolažu s veoma malo novih informacija.

"Preduzimamo sve mere iz naše nadležnosti svakodnevno, proveravamo sve informacije koje dobijemo. Mi smo na početku prilikom prijave nestanka imali nekoliko smerova, to smo objavljivali na redovnim konferencijama za medije", kazao je Radinković i apelovao na sve građane koji imaju neke informacije da prijave nadležnim policijskim stanicama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike