Lazar i Nikolina stradali, Mladena spasila jedna stvar: Detalji teške nesreće kod Šipova

10.06.2024

08:08

0

Automobil je uništen do te mere da je iz njega ispao motor

Lazar i Nikolina stradali, Mladena spasila jedna stvar: Detalji teške nesreće kod Šipova
Copyright Profimedia

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šipova poginuli su Lazar K. (21) i Nikolina P.(21) iz Šipova, dok je Mladen M. (27) povređen i prevezen na UKC Srpske.

Do nesreće je došlo kada se ovo troje mladih ljudi vraćalo sa svadbe iz Šipova. Tragedija se dogodila u mestu Sokolac, verovatno na putu za Baraće gde je nastradala devojka držala kafanu, piše Srpskainfo.

Izvori pričaju da je upravo ona upravljala "audijem" koji je bio vlasništvo povređenog Mladena M., koji se nalazio na mestu suvozača. 

- Nakon nesreće, pronašli su ih drugovi koji su automobilima išli za njima. Nastradali Lazar se nalazio na zadnjem sedištu. Čim je “audi” prvi put udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila i nije mu bilo spasa - navodi izvor.

Ostalih dvoje putnika je nastavilo da se velikom brzinom prevrću u vozilu, da bi na kraju završili u njivi. Devojka je od siline udara ispala kroz zadnje staklo "audija" dok je Mladen M. ostao živ verovatno zbog toga što je jedini bio vezan sigurnosnim pojasem.

- Kada su ga izvukli stao je na noge, ali je bio izbezumljen. Nalazi se na UKC RS i verovatno će uskoro na kućno lečenje - priča sagovornik Srpskainfo upućen do detalja u ovu tragediju.

Sahrana momka i devojke biće nakon završene obdukcije. Automobil je uništen do te mere da je iz njega ispao motor.

Istraga je u toku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpskainfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike