Poznati hirurg objavio šta je našao u grudima žene koju je operisao drugi hirurg! Prizori su uznemirujući (FOTO)

21.05.2024

22:00

0

Dr Vukić je napisao da je nekoliko godina nakon ugradnje silikonskih implantata žena patila od stalnih bolova i strašnih tegoba

Poznati hirurg objavio šta je našao u grudima žene koju je operisao drugi hirurg! Prizori su uznemirujući (FOTO)
Dr Mladen Vukić - Copyright preentscreen/Instagram/dr_vukic

Poznati hrvatski plastični hirurg Mladen Vukić objavio je na svom Instagram profilu potresnu priču u kojoj se vidi pokidan silikonski umetak i "nepravilno tkivo" koje je uklonio tokom ovog zahvata.

Dr Vukić je napisao da je nekoliko godina nakon ugradnje silikonskih implantata žena patila od stalnih bolova i strašnih tegoba. Odlučila je da mu se javi kako bi se oslobodila bolova.

- Zamenili smo implantate i uklonili nepravilno tkivo - napisao je Vukić, koji nije imenovao hirurga koji je uradio prvu operaciju.

preentscreen/Instagram/dr_vukic
 

 

- Kapsula implantata je nepravilna i debela - dodao je Vukić, upoređujući stari polomljeni implantat i novi koji je trebalo da se ugradi.

preentscreen/Instagram/dr_vukic
 

 

Ovakvi zahvati se nazivaju revizionim operacijama i izvode se ukoliko dođe do gubitka volumena nakon povećanja grudi implantatima, uzrok može biti ruptura i curenje implantata, ali i želja za promenom izgleda dojke nakon povećanja dojki implantatima.

preentscreen/Instagram/dr_vukic
 

 

Pacijentkinja najčešće revizijska operacija podrazumeva zamenu implantata, preoblikovanje dojki koje su prethodno podignute ili smanjenje ili korekciju vidljivih ili neprijatnih ožiljaka, a može biti i komplikovanija od prvobitne operacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike