Čuba dva puta izboden u zatvoru u samo nekoliko dana! (FOTO)

21.05.2024

09:26

0

Reč je o članu kriminalne narko organizacije, kojeg je krajem prošle sedmice napao i izbo oštrim predmetom drugi zatvorenik

Čuba dva puta izboden u zatvoru u samo nekoliko dana! (FOTO)
Copyright Profimedia

Hrvatsko Ministarstvo pravde potvrdilo je danas da je jedan zatvorenik u istražnom zatvoru u Zadru teško povređen, a portal "Dalmacija Danas" saznaje da je reč o Josipu Čubeliću, zvanom Čuba (37).

Reč je o članu kriminalne narko organizacije, kojeg je krajem prošle sedmice napao i izbo oštrim predmetom drugi zatvorenik.

MUP RH
Josip Čubelić Čuba

 

- Potvrđujemo da je krajem prošle sedmice u zatvoru u Zadru zabeležen incidentni događaj u kojem je jedna osoba lišena slobode fizički napala drugu - navode zvaničnici.

Podeblji dosije

Aprila 2023. je ranjen na Skalicama u Splitu, na 50 metara od vrtića. Zbog apada na njega uhapšene su četiri osobe. Ranije, Čubelić je osuđen za pokušaj ubistva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus, lokalnog izbacivača iz noćnog kluba.

Napadnuti istražni zatvorenik zadobio je nekoliko površinskih povreda i povredu šake.

Istražnom zatvoreniku odmah je pružena lekarska pomoć, a nadležni u zatvoru u Zadru preduzeli su dodatne mere bezbednosti", saopštili su iz pomenutog resora za hrvatski portal 24sata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike