Alarmantna situacija u Hrvatskoj! Sneg okovao puteve, kamioni zaglavljeni, šleperima zabranjeno da saobraćaju ka Dalmaciji (FOTO)

17.04.2024

00:13

0

U Lici pada sneg koji se zadržava na kolovozu, a na pojedinim deonicama se vozi usporeno i otežano

Alarmantna situacija u Hrvatskoj! Sneg okovao puteve, kamioni zaglavljeni, šleperima zabranjeno da saobraćaju ka Dalmaciji (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook

Na pojedinim delovima auto-putu A1 u Hrvatskoj zbog snega vlada potpuni haos.

Kako prenose lokalni mediji, na deonici kod Modruškog mosta zaglavilo se nekoliko kamiona, a situacija je alarmantna i na putevima kod Otočca.

 

 

- Naš autobus je upravo prošao pre samog zastoja. Zbog uslova napolju nisam mogao dobro da vidim, ali mislim da su radnici došli da posole put. Sneg je padao sve vreme, a onda je počeo da se smanjuje kako smo se približavali Zagrebu - rekao je čitalac za portal 24sata koji je snimio zimske uslove na putu kod Otočca.

Zbog olujnog vetra, deo auto-puta A1, na potezu između Svetog Roka i Posedarja, zabranjen je saobraćaj za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretna vozila sa prikolicom.

U Lici pada sneg koji se zadržava na kolovozu, a na pojedinim deonicama se vozi usporeno i otežano. Trenutno nema prohodnih puteva za kamione sa prikolicom i tegljače sa poluprikolicom iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike