Uhapšen maloletnik koji je pretio da će naoružan doći u školu i pobiti sve! Policija mu u kući pronašla čitav arsenal "airsoft" oružja!

17.03.2024

16:23

0

Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik - piše u pretećem mejlu

Uhapšen maloletnik koji je pretio da će naoružan doći u školu i pobiti sve! Policija mu u kući pronašla čitav arsenal "airsoft" oružja!
Copyright RINA

Pripadnici podgoričke policije uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz Tuzi zbog sumnje da je on uputio preteći mejl na adresu Srednje elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić" u Podgorici.

Policija je saopštila i da je kod maloletnika pronađeno 20 komada "airsoft" oružja. To su replike original oružja, a dva komada su predmet krivičnog dela.

Takođe, oduzeti su mu računar i mobilni telefon. Protiv njegovog oca biće podneta prekršajna prijava zbog zanemiravanja deteta, potvrđeno je u policiji.

RINA
 

Osumnjičeni maloletnik je, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

On je, kako se sumnja, 15. marta, uputilo mejl preteće sadržine na adresu pomenute škole, a kojom prilikom je zaprećeno višestrukim ubistvima.

- Sutra, petak 15.03.2024. godine doći ću do našeg bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom. Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik. Molim Vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost - piše u mejlu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike