Jezivo - preteći mejl stigao na adresu škole: "Doći ću sa granatama, pištoljem i mitraljezom, imaću dovoljno municije da ubijem svakoga"

15.03.2024

10:07

0

Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost - piše u mejlu

Jezivo - preteći mejl stigao na adresu škole: "Doći ću sa granatama, pištoljem i mitraljezom, imaću dovoljno municije da ubijem svakoga"
Copyright RINA

Podgorička srednja škola "Vaso Aligrudić" dobila je jutros u 2.32 sata preteći mejl u kojem se navodi da će "u petak 15.03.2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom."

Direktor škole Ersan Spahić potvrdio je da je preteći mejl stigao rano jutros, te da je obaveštena Uprava policije i Ministarstvo prosvete.

- Oko 5 i 45 smo ga pročitali, i obavestili nastavnike na zvaničnoj viber grupi, da jave učenicima da neće biti redovne nastave. Kao i da će se nastava odvijati onlajn. Isto tako smo odmah obavestili upravu policije, kao i ministarstvo prosvete - rekao je Spahić.

- Sutra, petak 15.03.2024. godine doći ću do našeg bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom. Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik. Molim Vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost - piše u mejlu.

U srednjoj školi "Spasoje Raspopović" koja se nalazi odmah iza škole na čiju adresu je stigla pretnja, nastava se danas odvija normalno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Portal RTCG

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike