Muškarac skočio u Drinu: Spasioci pretražuju reku!

17.02.2024

22:35

0

Pretpostavlja se da je muškarac pre dva dana skočio u reku kod Ribarskog restorana u Foči

Muškarac skočio u Drinu: Spasioci pretražuju reku!
perućac ronioci - Copyright Tanjug/OMK MUP Rpublike Srbije

Spasioci iz Foče sa pet čamaca danas i juče intenzivno su pretraživali korito Drine na ovom području u potrazi za muškarcem (30) za kojeg se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo.

Pretpostavlja se da je muškarac pre dva dana skočio u Drinu kod Ribarskog restorana u Foči i od tada mu se gubi svaki trag.

- Radi se o osobi koja je najverovatnije izvršila samoubistvo jer su kamere Ribarskog restorana zabeležile da je sišao na obalu reke Drine i tu mu se gubi svaki trag. Mi smo od juče u potrazi, danas smo bili na vodi sa četiri čamca, u pomoć su nam stigli i članovi Kajakaškog kluba "BUK" iz Goražda, sa kajakom i čamcem. Celi dan smo vršili potragu, nažalost nismo imali rezultata - izjavio je Nenad Ikonić, načelnik Gorske službe spašavanja Republike Srpske.

Uz spasioce "Wolfa" pripadnici Jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom iz Goražda od juče su obilazili obalu, a danas su intenzivno pretraživali korito Drine od Osanice do Goražda. Potraga će biti nastavljena sutra, a spasioci očekuju mnogo bolje uslove.

- Sutra ne rade turbine Pivske brane, biće obustava, to im je verovatno režim rada, tako da ćemo sutra imati povoljnije uslove jer zaista voda je ogromna i uz sve napore danas nismo imali sreće da ga pronađemo, sutra ćemo nastaviti potragu rekao je Ikonić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike