Lopovi upali u kuću u Našicama: Pretukli ženu i trudnicu, pa ih vezali i opljačkali!

26.01.2024

12:55

0

Sa pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smeru

Lopovi upali u kuću u Našicama: Pretukli ženu i trudnicu, pa ih vezali i opljačkali!
Ilustracija - Copyright YouTube

Policija u Hrvatskoj izvestila je o teškom napadu u Našicama koji se dogodio pre dva dana.

- Operativno dežurstvo Policijske stanice Našice je 24. januara u 9.30 sati primilo dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući".

- Izlaskom na mesto događaja potvrđena je dojava i utvrđeno je da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudnica, odmah su počeli da ih tuku rukama i nogama po glavama i telima i pretili nožem tražeći od njih novac.

Razbojnici su potom vezali žene i ispreturali celu kuću. Sa pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smeru. Žrtve su prevezene u Opštu županijsku bolnicu Našice, gde su starijoj utvrđene teške telesne povrede zbog kojih je zadržana na lečenju, dok su mlađoj utvrđene lakše telesne povrede i puštena je na kućnu negu.

Trojica uhapšena

Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske stanice Našice isti su dan uhapsili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca i 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno delo razbojništva nad dve žene, prenosi hrvatski "Index".

- Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhapšeni trojac počinio kaznena dela Razbojništvo i Teška telesna povreda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske - objavila je policija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike