Jeziv snimak iz Podgorice osvanuo na mrežama: Automobil skreće pravo na pešački i udara ženu! (VIDEO)

18.01.2024

10:42

0

Vozač je pronađen i potom priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica

Jeziv snimak iz Podgorice osvanuo na mrežama: Automobil skreće pravo na pešački i udara ženu! (VIDEO)
Copyright Nadzorna kamera

U podgoričkom naselju Stari aerodrom juče oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda koju su zabeležile sigurnosne kamere, a koja nije prijavljena Odeljenju bezbednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje lekarske pomoći usled povreda zadobijenih u nezgodi.

Nakon što je objavljen video-snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka da je u vreme saobraćajne nezgode vozilom upravljao N. Ć. (21) iz Podgorice - naveli su iz Uprave policije, a prenosi "Dan".

 

 

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica, gde su od njega prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina.

- O događaju je obavešten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvetljavanja ovog događaja - zaključuju u policiji.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Dan

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike