Urnebesna poruka na kolima izazvala reakcije širom regiona: "Izvini..."

16.01.2024

11:03

0

Devojka je poruku namenila prevashodno vozačima u saobraćaju koji će se naći iza nje

Urnebesna poruka na kolima izazvala reakcije širom regiona: "Izvini..."
Copyright Profimedia

Jedna devojka, kako je za sebe rekla, vozač-početnik ostavila je poruku na zadnjem staklu svog automobila kako bi druge vozače upozorila na to da nije vešta za volanom i zamolila da joj ne trube već da probaju da razumeju to što nije vešta.

"Početnik! Izvini, nekad se ugasi zbog moje nervoze pa treba više puta da upali, ako nije problem ne sviraj pliz... Hvala i i izvini još jednom... Nije do alfe do mene je, auto je vrh samo sam ja nervozna, ali trudim se najbolje što mogu..."

Ona je poželela ugodan dan svima, verovatno prevashodno misleći na vozače u saobraćaju koji će se naći iza nje.

Poruka je izazvala i urnebesne komentare, neki su podržali njenu hrabrost da se ovako obrati drugim učesnicima u saobraćaju, neki smatraju da je to nepotrebno i da bolje nauči da vozi. Takođe su joj poručili da je i trubljenje deo saobraćaja pa nek se i ona navikne na to. 

"Ako mogu ljudi iza nje podneti njeno zaustavljanje i par pokušaja paljenja, može i ona podneti malo trubljenja. Trubljenje u gradu je ionako kažnjivo, nek joj to bude uteha", napisao je jedan korisnik.

Pojedine korisnice mreže su joj dale podršku rekavši da je u potpunosti razumeju da su se i one tako osećale kad su počele da voze, dok su neki predlagali da se za početnike osmisli znak na vozilu kako bi upozorio vozače iza njega.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike