Otkriveno ko je devojka sa snimka koja Srbima i Putinu čestita Božić uz pucnje (VIDEO)

10.01.2024

23:00

0

Očekuje se da će protiv ove mlade žene biti podneta prijava zbog neodgovornog ponašanja i ugrožavanja javne bezbednosti

Otkriveno ko je devojka sa snimka koja Srbima i Putinu čestita Božić uz pucnje (VIDEO)
Novljanka na poseban način čestitala Božić Srbima i Putinu - Copyright Printscreen/YouTube

Društvenim mrežama kruži video snimak koji je izazvao brojne reakcije, a na kojem se vidi devojka, identifikovana kao D. Š. iz Herceg Novog, kako čestita Badnji dan i Božić "pravoslavnoj braći Srbima i Rusima i pravoslavnom caru Putinu", nakon čega puca iz pištolja. 

Prema informacijama dobijenim od policijskih službenika Regionalnog centra bezbednosti "Jug" - Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom, izvršen je pretres stana i drugih prostorija, kao i vozila koja koristi D. Š. Očekuje se da će protiv ove mlade žene biti podneta prijava zbog neodgovornog ponašanja i ugrožavanja javne bezbednosti.

"Policijski službenici identifikovali su lice koje se nalazi na video snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem ženska osoba iz oružja ispaljuje projektile u vazduh. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj", naveli su iz policije.

 

 

Kako su kazali, sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u radnjama D.Š. nema elemenata krivičnog dela.

"Službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi će protiv nje podneti prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 107 Zakona o oružju", navedeno je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike