Za dlaku izbegnuta tragedija: Bahati vozač punom brzinom projurio kroz crveno (VIDEO)

02.01.2024

16:47

0

Podseća da je reč o saobraćajnici sa dve trake, s tim što je on stajao u desnoj, a prema njegovim riečima, desno od njega, uskim prostorom, "protutnjao" je bahati vozač

Za dlaku izbegnuta tragedija: Bahati vozač punom brzinom projurio kroz crveno (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na zapadnom tranzitu, na raskrsnici ispod banjalučkog naselja Petrićevac, zabeležen je slučaj bahate vožnje, gde nesavesni vozač, pri punoj brzini, nastavlja voziti dok semafor pokazuje crveno svetlo. 

Potvrdio je to za "Nezavisne novine" Banjalučanin Milorad Gavranović, koji ističe se to dogodilo 31. decembra 2023. oko 5.30, a što je snimila i kamera u njegovom vozilu, s tim što ona ne pokazuje tačno vreme.

Gavranović ističe da je on tih momenata išao iz pravca grada, pošto je tromesečnu ćerkicu vraćao iz Hitne, te se zaustavio ispred semafora. 

 

 

Podseća da je reč o saobraćajnici sa dve trake, s tim što je on stajao u desnoj, a prema njegovim riečima, desno od njega, uskim prostorom, "protutnjao" je bahati vozač.

- Da je moje vozilo bilo samo malo više udesno, on bi nam skroz sastrugao desnu stranu. Pri njegovom nailasku, mi smo se zaljuljali u vozilu - rekao je za ovaj Banjalučanin.

On ističe da je reč o automobilu slovenačnih registarskih oznaka, te se, s obzirom na brojne kamere i činjenicu da su poznati tačno vreme i lokacija gde se sve dešavalo, nada da će policija pronaći bahatog vozača. 

Bonus video. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike