Šeik iz Kuvajta mu dao milion dolara jer mu je rešio intimne odnose! Bosanac leči rukama: "Javio mi se lik žene u plaštu"

31.12.2023

17:45

0

Džemal nije lečio samo ljude sa prostora bivše Jugoslavije, već se među njegovim "pacijentima" našao i šeik iz Kuvajta

Šeik iz Kuvajta mu dao milion dolara jer mu je rešio intimne odnose! Bosanac leči rukama: "Javio mi se lik žene u plaštu"
Džemal Hašimović - Copyright Printscreen/YouTube

Hašimović Džemal tvrdi da je sa svojih 10 godina nestao iz naše ovozemaljske dimenzije i otišao u drugu. Čim je navodno osetio nadzemaljske stvari vraćen je na našu zemlju sa, kako kaže, darom, koji je tek kroz život otkrio.

Svojim darom ljudima je pomagao, a da ih ne dotakne. Svojim "moćima" lečio je ljude, a o njemu su pisale i novine, a pravile se i reportaže.

Džemal nije lečio samo ljude sa prostora bivše Jugoslavije, već se među njegovim "pacijentima" našao i šeik iz Kuvajta, kome je pomogao da reši intimne odnose, i koji ga je zbog toga nagradio sa milion dolara za "izlečenje", jer Džemal svoje usluge ne naplaćuje.

Kako kaže, bosanska čast je nadvaldala, pa je samo uzeo da svoju kuću adaptira i renovira.

- Kuvajtski šeik mi je rekao da biram u svetu koji god hotel hoću do milion dolara. Nisam to hteo prihvatiti, on me je pitao kako mi može pomoći. Rekao sam da bih hteo samo kućicu za sebe. Dao mi je ček, i ja sam sebi napravio ovu kuću - kaže Hašimović Džamal i dodaje:

- Dođi mi pismo da se hitno javim ponovo kod šeika. Ja na voz, tamo su me sačekali i odveli do Dedinja, gde je čovek živeo. Došli smo u rezidenciju, on ljut, pita me da li sam normalan, samo malo para sam potrošio. Putovao sam posle malo... - kaže Džamal, koji vreme većinom provodi u putu.

Majka mu je govorila da je nestajao iz ljuljaške

- Majka mi je govorila da je bilo nekih čudnih pojava. Da sam nestajao iz ljuljaške. Sve do desete godine bilo je dobro, dok se jednom nije dogodilo nešto neobično. Igrao sam se sa bratom, kada mi se ujednom javio lik osobe žene u plaštu, kao silueta jedna. Jednostavno dobio sam glas od nje: "zatvori oči, sad ideš malo u drugi prostor. Zatvori oči, ispruži ruke." Ja sam zatvorio oči, ispružio ruke - kaže Džamal i dodaje:

- Osetio sam, ne dodir ljudskog tela, ali osetio sam dodir. Kao da me nešto dira. Kao da me neko bacio u turbulentne motore aviona, kada oni turiraju i žele da polete sa piste. Osetio sam to da se okrećem negde. I u jednom momentu samo sam dobio glas, otvori oči, a nije bilo ni prostora kuće, ni brata, ni dvorišta. Samo jedne livade, proplanci i ljudi, dva, tri osobe u tim siluetama. Ne znam da li je muško, da li je žensko. I neki žamor govora koji ja ne razumem. Kad sam video gde se nalazim, rekao sam, želim odmah da se vratim. Čini mi se da je samo taj tren koliko sam mogao da vidim. Samo tren i jedan. Kad sam se vratio, ponovo sam ispružio ruke, u dvorištu već je mrak bio, znači čitav dan je prošao - ispričao je Džemal.

Tek kasnije je shvatio da ima posebnu energiju, kojom već 40 godina pomaže ljudima.

- Energija mi ne opada. Postoje slučajevi gde pomoća nema, ali i oni kojima pomaže posle jednog tretmana. Nekad dva ili tri puta se ponovi tretman - kaže Džamal za jutjub kanal "Anes Durma".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike