Gore društvene mreže: Snimak krađe autobusa izazvao paniku - opšta konfuzija nastala kad se oglasila turistička agencija (VIDEO)

04.12.2023

07:56

0

Drama u komšiluku

Gore društvene mreže: Snimak krađe autobusa izazvao paniku - opšta konfuzija nastala kad se oglasila turistička agencija (VIDEO)
Copyright Twitter/Printscreen/@dejanmijic2003

Sa parkinga benzinske pumpe u Omarskoj sinoć je ukraden autobus, a na društenim mrežama je nastala prava konfuzija oko vlasništva vozila nakon što je snimak krađe postao viralan, javljaju "Nezavisne".

Naime, ukradeni autobus se uputio ka Prijedoru, a na društvenim mrežama je objavljeno da se radi o autobusu jedne turističke agencije iz Banjaluke.

 

 

Nakon što se snimak krađe proširio društevnim mrežama oglasili su se iz turističke agencije, tvrdeći da vozilo nije njihovo.

- Hvala Vam! Autobus od druge firme je (ukraden) sa parkinga pumpe. Pritom je udario u auto našeg vozača. Nama je javljeno da je naš autobus ukraden! Taj bus je imao udes prema Prijedoru! Policijska akcija je u toku. Upravo javljeno… Lice koje je ukralo autobus je uhapšeno! Hvala Vam svima - naveli su na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike