U Hrvatskoj ništa novo: Ustaški pokliči i nacističko salutiranje u Vukovaru, EU ponovo ostala nema (VIDEO)

18.11.2023

22:15

0

Niko od nadležnih nije se obazirao ni na ustaške grbove i zastave, ni na ustaške krvoločne pokliče "Za dom spremni" i skandiranje "Ubij, ubij Srbina"

U Hrvatskoj ništa novo: Ustaški pokliči i nacističko salutiranje u Vukovaru, EU ponovo ostala nema (VIDEO)
Ustaški pokliči u Vukovaru - Copyright Foto: Kosovo-Online Uživo

U Hrvatskoj obeležen "Dan sećanja" uz ustaške simbole i pokliče "Ubij Srbina!".

Hrvatski mediji nisu izvestili da ovaj "Dan sjećanja" nije bio nikakva mirna komemoracija, kako bi se moglo razumeti iz agencijske vesti, već najstrašniji ustaški pir tokom koga je pozivano na novo masovno ubijanje i progon Srba!

Naime, pristalice ustaškog HOS-a ulicama Vukovara nosili su zastave sa ustaškim grbom, dizali ruke u nacistički, hitlerovski pozdrav i na sav glas urlali ustaški poklič "Za dom spremni".

Poklič pod kojim je u genocidu u NDH ubijeno više od 700.000 Srba!? 

Ustaša je na ulicama bilo nikad više, ali policije skoro da i nije bilo, a i zašto bi kada je ustaška ideologija praktično opšteprihvaćena u Hrvatskoj.

Zato se niko od nadležnih nije obazirao ni na ustaške grbove i zastave, ni na ustaške krvoločne pokliče "Za dom spremni" i skandiranje "Ubij, ubij Srbina"!

I ne samo da ćuti Zagreb, ne samo da niko u neoustaškoj Hrvatskoj ne diže glas protiv ove strašne, bolesne mržnje u Vukovaru, nego ćute svi i u EU! Nema baš nikoga u Briselu, ali ni u Parizu, Berlinu, nema nigde nikoga ko bi osudio ustaške orgije u zemlji članici EU!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike