Teška saobraćajna nesreća kod Poreča: U sudaru automobila poginuo vozač

15.08.2021

08:04 >> 08:37

0

Autor: P. Š.

Na mestu događaja intervenisali su i porečki vatrogasci, a za vreme obavljanja uviđaja deo puta bio je zatvoren za saobraćaj

Teška saobraćajna nesreća kod Poreča: U sudaru automobila poginuo vozač
Copyright Ilustracija/Profimedia

Jedna osoba smrtno je stradala, a dve su povređene u sudaru automobila u subotu oko 23 sata na županijskom putu Ladrovići- Bonaci u blizini Poreča, javio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave istarske.

Županijski put je neko vreme bio zatvoren za saobraćaj, a istarska Policijska uprava je tokom nedeljnog jutra objavila i opširnije saopštenje o nesreći u kom navodi da se dogodila kada je 42- godišnjak, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao automobilom “Pežo Partner”, pulske registarske oznake, iz smera Baderne prema Poreču, sudario sa automobilom “Nisan Kaškai”, prenosi Jutarnji.hr.

Pročitajte još:

– Vozač je u krivini zbog neprilagođene brzine kretanja udario u ivičnjak, a potom prešao u suprotnu traku gde se frontalno sudario sa automobilom “Nisan Kaškai”, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smera upravljao 44- godišnjak. Od zadobijenih povreda, vozač “Pežo”-a preminuo je na licu mesta. Nadležna državna tužiteljka naložila je obdukciju nad telom preminulog. Povređeni vozač “Nisana” i njegov 43- godišnji putnik prevezeni su u pulsku bolnicu gde se utvrđuje težina zadobijenih povreda- saopštila je istarska policija.

Pročitajte još:

– Na mestu događaja intervenisali su i porečki vatrogasci, a za vreme obavljanja uviđaja, državni put D 302, od mesta Ladrovići do mesta Bonaci, bila je zatvorena za sav saobraćaj od 23 do 3:20 sati- dodaju iz policije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike