Tri prosjakinje "opljačkale" narod na groblju: Bile su uigrane, a onda se pojavio "mercedes" rumunskih tablica

03.11.2023

12:00

0

Neki pojedinci nemaju meru

Tri prosjakinje "opljačkale" narod na groblju: Bile su uigrane,  a onda se pojavio "mercedes" rumunskih tablica
Copyright Facebook printscreen/Čempresi Šibenik "Funeral company"

Brojni Šibenčani juče su praznik Svih Svetih iskoristili da obiđu groblja svojih najmilijih. Međutim, situacija koja se dogodila na najvećem gradskom groblju Kvanj dokazuje da pojedinci nemaju meru.

U vreme kada je na Kvanju bilo na stotine vernika, pojavile su se tri gospođe prosjakinje koje su odlučile da iskoriste priliku i zarade koji evro. Celokupnu situaciju, propraćenu fotografijama i video-snimkom, opisali su zaposleni u Pogrebnom preduzeću "Čempresi" na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

 

- Juče na dan Svih Svetih na groblju Kvanj prvi put se ovako nešto dogodilo. Oko 11.40 u Kvanj je došao sivi mercedes "vito", rumunskih tablica, iz kojeg su izašla tri profesionalna prosjaka, izuzetno upućena u posao. Prvo je mlađa žena obišla centar groblja i videla da je teren bio "izuzetno plodan" (veliki broj ljudi), a policije nije bilo nigde. Zatim se vraća u vozilo, a iz njega izlaze dve žene koje su raspoređene na frekventne pozicije i vozilo odlazi. Pozvali smo policiju, koja je brzo stigla i preuzela stvar u svoju nadležnost i odvela ih - navodi se u objavi na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike