Lidija završila u zatvoru jer je psihički maltretirala supruga: "Ja nemam šta da izgubim"

01.11.2023

22:59

0

Ovog puta joj je takođe zabranjeno da priđe mužu na 100 metara i zabrana uznemiravanja na 10 meseci

Lidija završila u zatvoru jer je psihički maltretirala supruga: "Ja nemam šta da izgubim"
Ilustracija - Copyright Profimedia

Lidija, nakon ponovljenog slučaja psihičkog nasilja nad bivšim suprugom, suočava se sa kaznom od 15 dana zatvora. Hitnom intervencijom policije, odmah je uhapšena i odvedena u zatvor.

Prema presudi, incident se dogodio u julu oko 22.00 sata u njihovoj porodičnoj kući u Zagrebu. Lidija je uputila uvrede i pretnje bivšem suprugu pred njihovom maloletnom decom, uzrasta od četiri do devet godina. Sudija je naveo da su ove reči izazvale osećaj straha i uznemirenosti kod žrtve.

Lidija se branila da to nije tačno, ali je sudija poverovao njenom bivšem suprugu, koji je rekao da je posle incidenta pozvao policiju jer je bio uznemiren i uplašen.

Ona je odmah završila u zatvoru jer je samo dan pre tog incidenta osuđena za isti prekršaj, nasilje u porodici nad suprugom.

Ovog puta joj je takođe zabranjeno da priđe mužu na 100 metara i zabrana uznemiravanja na 10 meseci. Uz to, mora da plati i 50 evra za troškove prekršajnog postupka. Žena je rekla da radi kao dostavljač hrane i da mesečno zarađuje 600 evra neto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Danica.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike